Kortingscode Desigual


Met de kortingscode van Kortingscodestad.be ontvangt u korting op uw bestelling bij Desigual.

De kortingscode is:

Klik hier voor de kortingscode
(en bezoek de website)

Elk seizoen komt het Desigual team, bestaande uit 20 verschillende designers, met een nieuwe collectie van meer dan 1000 items aan kleding en accessoires gebaseerd op 1 specifiek concept. Een concept die een lijn trekt door de collectie en de achterliggende filosofie.

De Desigual collecties worden gemaakt voor dames, heren en kinderen. Ze spelen in op een gezondheid, kwaliteit van leven, vrije tijd en ecologische producten. De producten in deze collecties, zijn opzettelijk ontworpen zonder in te spelen op de huidige trends. Zo blijft Desigual exclusief. De hoge kwaliteit van de kleding van Desigual is in zowel eigen design, kleurgebruik en stoffen een hoge toegevoegde waarde in iedere kledingkast. Desigual maakt geen gebruik standaard stoffen of patchworks, alle materialen hebben hun eigen identiteit. De spirit is jong, blij, geimproviseerd en spontaan maar met een dosis stijl en gevoel voor fashion.

Desigual

Over Desigual

Met de kortingscode van Kortingscodestad.be ontvangt u korting op uw bestelling bij Desigual.

Rubriek

De rubriek van Desigual is mode.

Bezoek de website

Ga nu naar Desigual

Mis geen korting! Volg ons!

Volg op twitter!

Op zoek naar korting, een kortingscode, promotiecode, couponcode, vouchercode, aanbieding, kortingsbon of gratis product? Kortingscodestad.be!