Kortingscode Alensa


Met deze geweldige kortingscode krijgt u 20% korting op Alensa.

De kortingscode is:

Klik hier voor de kortingscode
(en bezoek de website)

Alensa biedt een groot scala aan producten aan binnen de markt van contactlenzen en bijhorende accessoires. Met haar uitgebreide assortiment van meer dan 200 verschillende lenzen, kan Alensa voorzien in iedere behoefte. In de webshop vindt u enkel originele producten die rechtstreeks komen van de fabrikant. U zal dus nooit tweedehands of namaakproducten ontvangen als u online bestelt bij Alensa.

Het Alensa netwerk van online shops in contactlenzen werd reeds opgestart in 2007. Doorheen de jaren heen is het netwerk steeds meer gegroeid en uitgebreid over Europa. De ervaring en kennis die we vergaarden, hielpen ons om een kwaliteitsvolle klantenservice aan te kunnen bieden en een grote voorraad op te starten zodat we 97% van uw bestelling dezelfde dag nog kunnen versturen.

Het assortiment bestaat uit Daglenzen, Weeklenzen, Maandlenzen, Torische lenzen, Bi- en multifocale lenzen en Kleurlenzen.

Alensa

Over Alensa

Met deze geweldige kortingscode krijgt u 20% korting op Alensa.

Rubriek

De rubriek van Alensa is gezondheid.

Bezoek de website

Ga nu naar Alensa

Mis geen korting! Volg ons!

Volg op twitter!

Op zoek naar korting, een kortingscode, promotiecode, couponcode, vouchercode, aanbieding, kortingsbon of gratis product? Kortingscodestad.be!